Η Αταλάντα πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Ίλισιτς απέναντι στη Γιουνάιτεντ στο «Θεράμικα», με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να απαντούν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αταλάντα κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.
Μετά από ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Ζαπάτα βρέθηκε απέναντι στον Ντε Χέα και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 2-1 στο 56′.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.