Η εικόνα του Σέρχιο Αγκουέρο για αρκετά λεπτά στο έδαφος, κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση με την Αλαβές (1-1), σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Τελικά, ο αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα συνήλθε και αντικαταστάθηκε από τον Φιλίπε Κουτίνιο, με τις σχετικές εξετάσεις να αποκαλύπτουν πρόβλημα καρδιακής αρρυθμίας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που επικαλείται η ισπανική εφημερίδα Sport, ο Κουν φέρεται να αισθάνεται καλύτερα, αλλά παραμένει ανήσυχος μετά το επεισόδιο που βίωσε στο Καμπ Νου, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη υποστεί παρόμοιο επεισόδιο, όταν ήταν 12 ετών.
Το ίδιο συμβαίνει και στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, και γι’ αυτόν το λόγο είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ειδικό καρδιολογικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
Ο Αγκουέρο έκανε ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα στις 17 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Βαλένθια, ενώ όσον αφορά την ημερομηνία επιστροφής του στα γήπεδα, αυτή παραμένει άγνωστη μετά την περιπέτεια της υγείας του.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (1/2) έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Κλέιτον Φερνάντες Σίλβα. - «Έρχομαι στον Ολυμπιακό για να σκοράρω πολλά γκολ»», τόνισε στις δηλώσεις του.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Μάριο Ηλιόπουλο και αποκάλυψε όσα έγιναν στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών στην Πορτογαλία. Ολλανδία – Ιταλία το άλλο ματς της τετράδας.
Αυτές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, λίγο μετά το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και τον προπηλακισμό του διαιτητή Ντάνι Μάκελι, στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.