Λιβύη – Το επιτελείο του πρωθυπουργού Ντμπεϊμπά γιορτάζει με τους Τούρκους στην πρεσβεία τους
«Αυτή η γιορτή του Τούρκου και η προθυμία που δείχνουμε σε αυτόν είναι ένα φαινόμενο που χρειάζεται μελέτη» δηλώνει ο λίβυος πολιτικός αναλυτής Αμπντέλ Χακίμ Φανούς.
Ο λίβυος πολιτικός αναλυτής Αμπντέλ Χακίμ Φανούς, ο οποίος διαμένει στο Παρίσι, εξέφρασε την έκπληξή του για τον εορτασμό της 98ης επετείου της τουρκικής δημοκρατίας από το επιτελείο του πρωθυπουργού της Λιβύης Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά.
«Χρειάζεται μελέτη»
Στην εκδήλωση της τουρκικής πρεσβείας στην Τρίπολη, παρευρίσκονταν σειρά προσωπικοτήτων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.
«Αυτή η γιορτή του Τούρκου και η προθυμία που δείχνουμε σε αυτόν είναι ένα φαινόμενο που χρειάζεται μελέτη και μια βάση για να γνωρίζουμε πως να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση της αποξένωσης (υποδούλωσης) και ποιος την εκπροσωπεί», σημείωσε ο πολιτικός αναλυτής, όπως αναφέρει η λιβυκή ιστοσελίδα Libya al Hadath.
Πηγή: Libya al Hadath, echedoros
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα





