Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιβύη - Μόνο η τουρκική σημαία υπήρχε στη συνάντηση με τον ΟΗΕ

Λιβύη – Μόνο η τουρκική σημαία υπήρχε στη συνάντηση με τον ΟΗΕ

«Η απουσία της λιβυκής σημαίας σε μια τόσο σημαντική συνάντηση με τον διεθνή οργανισμό στην πρωτεύουσα της Λιβύης είναι απαράδεκτη καθώς υποτιμάται το εθνικό σύμβολο και τονίζεται αυτό μιας ξένης χώρας».

Ως επιβεβαίωση της τουρκικής κατοχής της δυτικής Λιβύης ερμηνεύεται η τουρκική σημαία και η απουσία της λιβυκής στη συνάντηση της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως των Ηνωμένων Εθνών, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο στην Τρίπολη με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, σημειώνει η λιβυκή ιστοσελίδα Libyan al Hadath.

«Είναι απαράδεκτη»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο και ο απεσταλμένος του ΟΗΕ Γιαν Κούμπις συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Σεντάτ Ουνάλ, στην Τρίπολη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητήσουν τις απόψεις σχετικά με τις εκλογές και την πολιτική διαδικασία στη Λιβύη.

Η al Hadath τονίζει ότι η απουσία της λιβυκής σημαίας σε μια τόσο σημαντική συνάντηση με τον διεθνή οργανισμό στην πρωτεύουσα της Λιβύης είναι απαράδεκτη καθώς υποτιμάται το εθνικό σύμβολο και τονίζεται αυτό μιας ξένης χώρας.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024