Θανάσης Πάτρας – Εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές μέχρι να αποκτήσουν την κόρη τους
Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγος του Κατερίνα μιλούν στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για τον γάμο τους και για την κόρη τους, η οποία ήρθε στη ζωή τους μετά από προσπάθειες 7 χρονών.
Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγος του Κατερίνα Παγώνη, άνοιξαν το σπίτι τους και μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο τους, ο οποίος κρατά εδώ και 14 χρονιά, ενώ είναι μαζί συνολικά 17 χρόνια.
Το ζευγάρι αναφέρθηκε στη μεγάλη δυσκολία που είχαν μέχρι να αποκτήσουν την κόρη τους, με την Κατερίνα Παγώνη να αναφέρει ότι χρειάστηκε να κάνει 10 εξωσωματικές προκειμένου να μείνει έγκυος στην κόρη τους, την Ιλία.
«Η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς είναι πως προσπαθούσαμε πολλά χρόνια να κάνουμε παιδάκι. Κάναμε 10 εξωσωματικές μέσα σε 7 χρόνια και ήρθε η κόρη μας» είπε η σύζυγος του Θανάση Πάτρα. «Ήταν πάρα πολύ σημαντική η στήριξη του άντρα μου εκείνη την περίοδο, με βοήθησε πάρα πολύ» τόνισε η Κατερίνα Παγώνη.
«Δεν θυμάμαι πως ήταν η ζωή μας πριν τον ερχομό της κόρης μας» είπε ο Θανάσης Πάτρας.
Επιπλέον αποκάλυψαν πως καταφέρνουν να κρατούν ζωντανή τη σχέση τους, με το μυστικό τους να είναι ότι ο ένας αφουγκράζεται τις ανάγκες του αλλού, ενώ και οι δυο εξέφρασαν τους ενδοιασμούς τους για την επιθυμία της κόρης τους να γίνει δημοσιογράφος.
«Δε θέλουμε να γίνει δημοσιογράφος, αλλά, ό,τι και να αποφασίσει, εμείς θα την στηρίξουμε» δήλωσε το ευτυχισμένο ζευγάρι.
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
