Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βασίλισσα Ελισάβετ κάνει βόλτα οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητό της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ κάνει βόλτα οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητό της

Η Βασίλισσα οδήγησε μια πράσινη Jaguar

Μετά την μονοήμερη νοσηλεία της στο νοσοκομείο πριν από μερικές βδομάδες, και την ακύρωση όλων των δημόσιων εμφανίσεων της κατ’ εντολή του ιατρικού προσωπικού, η βασίλισσα θέλησε να βάλει τέλος στη φημολογία για την κατάσταση της υγείας της.

Η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε σήμερα να οδηγεί μια πράσινη Jaguar μέσα στα όρια του κάστρου Oυίνσδορ, όπου και βρίσκεται εδώ και δύο βδομάδες προκειμένου να ξεκουραστεί.

Φημολογείται πως τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετές συναντήσεις με όλο το προσωπικό της Αυτού Μεγαλειότητας, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών γραμματέων και των αρχηγών του πρωτοκόλλου. Αυτό έγινε γιατί «έπρεπε να επαναπρογραμματίσουμε δεκάδες ραντεβού», εξηγεί η πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εφημερίδα «BILD».

Αντίθετα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος επικοινωνεί με την βασίλισσα κάθε Τετάρτη για την εβδομαδιαία ενημέρωσή της, δήλωσε  στο Channel 4 ότι κατά την τελευταία συνομιλία τους, την προηγούμενη Τετάρτη,  την βρήκε σε πολύ καλή φόρμα. «Απλώς πρέπει να ακολουθήσει τη συμβουλή των γιατρών της και να ξεκουραστεί και θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω ότι όλη η χώρα της εύχεται να είναι καλά».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024