Όταν ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 5άρα
Σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε τον ΠΑΟΚ με 5-1 στο Καραϊσκάκη, με τον Καστίγιο να πετυχαίνει ένα από τα ομορφότερα γκολ όλων των εποχών
Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2004 είχε διαλύσει τον ΠΑΟΚ με 5-1 στο Καραϊσκάκη, σε μια απίστευτη εμφάνιση από την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν φύλλο και φτερό το Δικέφαλο του Βορρά στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 4-0 και αρκετές ευκαιρίες να είναι ακόμη μεγαλύτερο.
Όσον αφορά το πέμπτο τέρμα, αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουν μπει στα ελληνικά γήπεδα. Σε μια φάση όπου οι Ερυθρόλευκοι έκρυψαν την μπάλα, Ριβάλντο, Τζιοβάνι και Καστίγιο την έκρυψαν και την εμφάνισαν στα δίχτυα του Ατματζίδη σε ένα απίστευτης ομορφιάς τέρμα.
Ο Τζιοβάνι είχε ανοίξει τον… χορό στο 7′, ο Ριβάλντο στο 13′ και το 26′ είχε κάνει το 2-0 και το 3-0 αντίστοιχα, ο Τζόρτζεβιτς στο 45′ έγραψε το 4-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και το 5-1 με έναν απίστευτο τρόπο ο Καστίγιο στο φινάλε. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει προσωρινά ο Σαλπιγγίδης στο 65ο λεπτό του ματς.
Δείτε το βίντεο:
- Το καλύτερο σενάριο για το πόλεμο στο Ιράν, είναι καταστροφικό για τις τιμές ενέργειας – Δεν θα πέσουν εύκολα
- Πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, παρά τις αντιδράσεις των επαγγελματικών ταξί
- Τραγωδία στη Λαμία – Νεκρός 68χρονος που έκοβε ξύλα και καταπλακώθηκε από δέντρο μπροστά στη γυναίκα του
- Οι 1302 ημέρες και η αδήριτη ανάγκη του Τσιτσιπά (vids)
- Κατρακύλα δίχως τέλος: Ο Σάια ΛαΜπεφ ουρλιάζει σε μια γυναίκα στη Ρώμη
- Τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε για τις φωτογραφίες των 200 πατριωτών Θάνο


