Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εξέλιξη που κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελά για τον Ελ Αραμπί

Η εξέλιξη που κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελά για τον Ελ Αραμπί

Δύσκολα φαίνεται πως θα ειναι στις κλήσεις για το Μαρόκο ο Ελ Αραμπί κάτι που αν επαληθευτεί θα σημαίνει πως ούτε στο Κόπα Άφρικα θα δώσει το παρών εκτός απροόπτου. Κάτι που προφανώς χαροποιεί τον Μαρτίνς που δεν θα τον στερηθεί στο διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου

Πλησιάζει και πάλι η διακοπή λόγω των υποχρεώσων των Εθνικών ομάδων, άρα και ο «πονοκέφαλος» του Πέδρο Μαρτίνς που θα δει πάλι το προπονητικό κέντρο να αδειάζει. Στις 7 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό και μετά ακολουθεί το διάλειμμα το οποίο θα είναι και το τελεύταιο μέσα στο 2021.

Όπως φαίνεται ωστόσο, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν θα είναι ένας από αυτούς που θα φύγουν από του Ρέντη. Σύμφωνα με όσα γράφουν στο Μαρόκο τις τελευταίες μέρες, ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στους επιλογές του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, δίνοντας μάλιστα και 70-30 πιθανότητες στο να μην κληθεί.

Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα αποτελεί πολύ ευχάριστη είδηση για τον Μαρτίνς, αφού θα σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ελ Αραμπί δεν θα είναι ούτε στις επιλογές του ομοσμπονδιακού τεχνικού της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το οποίο θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιανουάριο – Φεβρουάριο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024