Σάλος από τις αποκαλύψεις του «Τούνελ» για την υπόθεση του Έλληνα υποπλοίαρχου
Οι Αρχές έβγαλαν από το αρχείο την υπόθεση του υποπλοίαρχου, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει απόφαση του θανατικού ανακριτή
Οι αποκαλύψεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για το θάνατο του Έλληνα υποπλοίαρχου Βαγγέλη Φραγκούλη συκλονίζουν.
Οι Αρχές έβγαλαν από το αρχείο την υπόθεση του υποπλοίαρχου, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει απόφαση του θανατικού ανακριτή.
Όπως τόνισε η μητέρα του Βαγγέλη Φραγκούλη, Νεκταρία Βλάχου, άνοιξε ο δρόμος για τη θανατική ανάκριση και στις 15 Νοεμβρίου θα βγει η απόφαση του αρμόδιου ανακριτή.
Ειδικότερα, ο θανατικός ανακριτής (κατά το αγγλικό δίκαιο) θα λάβει τα στοιχεία της υπόθεσης και θα αποφανθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία, κρίνοντας για τη συνέχεια της υπόθεσης.
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εγκαινιάζει την πρώτη ΛΟΑΤΚΙΑ+ υπηρεσία
- «Έφοδος» του Οργανωμένου Εγκλήματος στις φυλακές Αλικαρνασσού – Τι βρήκαν οι αρχές
- LIVE: ΟΦΗ – Ολυμπιακός
- Πύργος: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Βυτιναίικα
- Ντε Κολό: «Αν κατακτήσουμε τη Euroleague, ίσως αποσυρθώ»
- Γιούργκεν Χάμπερμας: Πέθανε ο «τελευταίος Ευρωπαίος» – Πένθος στην παγκόσμια διανόηση
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
- Αντ. Σαμαράς – Κυρ. Μητσοτάκης: Ανοιχτός πόλεμος σε όλα τα πεδία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442