Σούπερ Κική – «Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες επειδή είχα μπει στην φυλακή»
Η Σούπερ Κική μίλησε για όλα
Για την περίοδο του εθισμού, την κατάθλιψη, την «εκδίκηση» στους γονείς της και τη φυλακή που της στέρησε δουλειές, μίλησε η Super Kiki, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».
«Αυτή έγινε διάσημη επειδή έχει κάνε φυλακή κι έχει μπλε μαλλιά;»
«Τα περισσότερα σχόλια μίσους που λαμβάνω είναι οκ τώρα αυτή έγινε διάσημη επειδή έχει κάνε φυλακή κι έχει μπλε μαλλιά; Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ανέκαθεν ήταν να με αγαπήσει ο κόσμος για αυτό που είμαι. Σε όποια δουλειά πήγαινα, φρόντιζα να μάθουν στην πρώτη εβδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή για να μην το μάθουν μετά και με διώξουν. Παρόλα αυτά με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς γιατί ο κόσμος έχει ταμπού και λέει κάτσε αυτή μπορεί να μας κλέψει το ταμείο. Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες για καιρό στις δουλειές τους» συμπλήρωσε η Σούπερ Κική.
«Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και έχω μάθει και με αγαπάω πάρα πολύ. Μπορεί να μην φαίνεται, να φαίνομαι κουκουρούκου, που είναι αυτό που πουλάει η περσόνα, αλλά γενικά είμαι πολύ προσεγμένη στο να μην λερώσω το μέσα μου. Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη μέχρι που μαθαίνεις να “παίζεις” με αυτήν. Είχαν πει ότι έχω χρόνια κατάθλιψη, ότι δεν φεύγει. Δεν χρειάστηκε ποτέ να πάρω φάρμακα ή κάποια αγωγή. Έκανα πάρα πολύ ψυχοθεραπεία και γενικά σε κάτι τέτοια εγώ πεισμώνω πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Μπορεί να ακουστεί τρελό αλλά μιλάω πάρα πολύ στον εαυτό μου, μπορώ να τσακωθώ αν δω ότι με πιάνει αδράνεια.
Το είχα από πάρα πολύ μικρή να είμαι αντιδραστική. Οι γονείς μου μου έλεγαν πάρα πολλά ψέματα και αυτό με έκανε να είμαι άκρως ειλικρινής, αλλά ως εκδίκηση είχε ξεκινήσει. Για παράδειγμα έχει τύχει να παντρευτεί η μάνα μου κρυφά από μένα. Μιλάμε για ακραία ψέματα».
Δείτε το βίντεο
- Άστον Βίλα – Έβερτον 0-1: Ήττα σοκ για τους «Χωριάτες»
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI
- Μίλων – Ολυμπιακός 0-3 σετ: Άνετα οι ερυθρόλευκες στη Νέα Σμύρνη
- Παίζει τα… ρέστα του ο Φρανκ – «Τελικός» για τον Δανό, το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές


