O Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζει πυρετωδώς την επιστροφή του στη νυχτερινή πίστα του Κέντρου Αθηνών. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει φροντίσει ώστε η επιστροφή του να έχει χαρακτήρα, αφού εργάζεται πάνω σε ένα ιδιαίτερο concept με γενικό τίτλο «η Αθήνα τη Νύχτα».
Το Κέντρο Αθηνών θα ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό κάθε Πέμπτη και Σάββατο ενώ πολυαναμενόμενη πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα μέσα Νοεμβρίου.
Μπορεί να μην έχουμε την ακριβή ημερομηνία ωστόσο ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους θαυμαστές του μέσω των κοινωνικών δικτύων.
Στο βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται να λέει: «Θέλω φέτος να φωτίσουμε τη νύχτα. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Κέντρο Αθηνών. Η Αθήνα τη Νύχτα».
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.