Κώστας Κόκλας – Μας έδειξε τον γιο του και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό
Είναι καρμπόν ο μπαμπάς του
Μια σπάνια φωτογραφία με το γιο του έδειξε ο Κώστας Κόκλας στους ακολούθους του στο Instagram και οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.
Ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί μια πολύ ενεργή σελίδα στην πλατφόρμα και μοιράζεται συχνά στιγμές από τη δουλειά του. Σε γενικές γραμμές, όμως, αποφεύγει τις πολλές προσωπικές του φωτογραφίες.
Τώρα, αποφάσισε να μας δείξει τον γιο του που έχει μεγαλώσει πολύ – και η ομοιότητά τους είναι συγκλονιστική.
Ο 13χρονος Δημήτρης είναι καρπός του γάμου του Κώστα Κόκλα με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Σούλη, που είναι αδερφή του γνωστού αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων, Σπύρου Σούλη.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Κώστας Κόκλας είχε δηλώσει για τον γιο του:
«Θα ήθελα να έχω παραπάνω από ένα παιδιά. Το ένα παιδί είναι λαχτάρα. Θα ήθελα ο Δημήτρης να έχει μια παρέα. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί, γιατί είχαμε “χάσει” ένα παιδί πριν με την Κατερίνα και δεν μπορέσαμε να του κάνουμε αδελφάκι. Το είχαμε “χάσει” δύο χρόνια πριν από τον Δημήτρη. Τώρα, δεν ξέρω τι θα γίνει στη πορεία της ζωής. Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω άλλο ένα παιδί, ούτε μου περνάει από το μυαλό».
Δείτε την τρυφερή ανάρτηση:
- Μαρινάκης: Ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες η κυβέρνηση, αλλά με όρους και προϋποθέσεις
- «Ζήτημα ζωής ή θανάτου» – Ακρωτηριασμός για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Η θυελλώδης σχέση τους
- Αυτή είναι η νέα εθνική στρατηγική των ΗΠΑ – Ο Τραμπ σπάει τα ταμπού
- LIVE: Άστον Βίλα – Άρσεναλ
- ΗΠΑ: Τραγωδία στο Τενεσί – Παππούς και 3 μηνών εγγονή κατασπαράχθηκαν από τα σκυλιά της οικογένειας
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός





