Συγκινητικές στιγμές στη Βουλή – Βουλευτές αγκαλιασμένοι θρηνούν για τη Φώφη Γεννηματά
Εμφανώς συγκινημένοι Γ. Παπανδρέου και Κ. Σκανδαλίδης. Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους Β. Κεγκέρογλου, Ν. Γιαννακοπούλου και Άννα Καραμανλή. Η αγκαλιά της Σίας Αναγνωστοπούλου στη Ν. Γιαννακοπούλου
Συγκινητικές και ασυνήθιστες ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή καθώς η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά σκόρπισε θλίψη και στην ολομέλεια του κοινοβουλίου με αποτέλεσμα η συγκίνηση των βουλευτών να ωθεί τον έναν να παρηγορεί τον άλλο.
Εμφανώς συγκινημένοι, ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης στέκονταν όρθιοι στο πρώτο έδρανο, ενώ ο γραμματέας της Κ.Ο Βασίλης Κεγκέρογλου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Λίγο μετά ο Γιώργος Παπανδρέου έπεσε στην αγκαλιά του Κώστα Σκανδαλίδη και κάθισαν και οι δύο στις θέσεις ακριβώς δίπλα στο κενό έδρανο της Φώφης Γεννηματά, βουβοί, με το κεφάλι σκυφτό.
Απαρηγόρητες, καθώς δεν μπορούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους ήταν η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, καθώς και η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία έπεσε στην αγκαλιά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου με τη Νάντια Γιαννακοπούλου.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.