Η απόφαση του αθλητικού Δικαστή της Super League για κλείσιμο της έδρας του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στους Πράσινους και φυσικά δεν γινόταν να μην υπάρχει επίσημη τοποθέτηση.
Όπως αναφέρουν σε επίσημη διαρροής του, λοιπόν, οι Πράσινοι, θεωρούν «ιδιαιτέρως αυστηρή και άδικη την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας και εξυπακούεται ότι πηγαίνουμε σε έφεση κατά της ποινής».
Ο Παναθηναϊκός έκανε αναφορά και στον νόμο με τον οποίο τιμωρήθηκε η ΠΑΕκένοντας λόγο για δεμένα χέρια των ομάδων, καθώς όπως αναφέρει «…επί της ουσίας πρόκειται για έναν άκρως υπερβολικό και άδικο νόμο, ο οποίος δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε εντελώς μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου».
Στο Τριφύλλι επισημαίνουν ότι λαμβάνουν «…και με το παραπάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, σύσσωμη η κοινή γνώμη αναφέρεται φέτος στις «γιορτές» της Λεωφόρου, ενώ παράλληλα λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους μας. Ως εκ τούτου απορούμε για το τι άλλο πρέπει να κάνουμε ώστε να μην μπορεί μια πραγματικά πολύ μικρή μειοψηφία να στερεί από τον σύλλογο την τεράστια δύναμη της έδρας του εξαιτίας ενός τόσο αυστηρού νόμου».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.