
Κατερίνα Καινούργιου – Αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για το πρώτο της ραντεβού με τον Τσαγκρίδη και μας άφησε άφωνους
Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε μια πληροφορία που δεν περιμέναμε να ακούσουμε
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της λεπτομέρειες για το πρώτο της ραντεβού με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – και δεν πιστεύαμε στ’ αυτιά μας!
Η γνωστή παρουσιάστρια γενικώς κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι ελάχιστα είναι γνωστά για τις λεπτομέρειες της κοινής της ζωής με τον σύντροφό της.
Όμως τώρα, με αφορμή τη συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μας έδωσε μια πληροφορία… ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.
Τι είπε η παρουσιάστρια;
Το πρώτο ραντεβού της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη πραγματοποιήθηκε σε… παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.
Όχι απλώς αυτό, αλλά η γνωστή παρουσιάστρια είχε πάρει τηλέφωνο την Έλενα Τσαβαλιά παρακαλώντας τη η παρουσία τους να αντιμετωπιστεί με διακριτικότητα από τον Μάρκο Σεφερλή που ως γνωστόν συχνά δίνει το λόγο στο κοινό.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»






