Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τέσσερις ημέρες στο υπουργείο Τουρισμού.
Όταν οι υπεύθυνοι του υπουργείου έφτασαν νωρίς το πρωί στο κτίριο στη λεωφόρο Αμαλίας, διαπίστωσαν ότι κάποιος άγνωστος το βράδυ είχε προκαλέσει φθορές στους τοίχους του υπουργείου, κάνοντας graffiti, αλλά και στην μπάρα τον ΑμεΑ.
Την ίδια ημέρα, γύρω στις 10.30 το πρωί, ένας 33χρονος Ρώσος πλησίασε το φύλακα του κτιρίου, τον καλημέρισε και του είπε ότι αυτός έκανε τα graffiti, ενώ μάλιστα τον ρώτησε αν του αρέσουν!
Ο φύλακας κάλεσε την ομάδα ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον 33χρονο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.