Λαρεντζάκης – «Τυχερός που άκουσα το όνομά μου στο ΣΕΦ»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ στάθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού που φώναξε το όνομά του, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Ζάλγκιρις Κάουνας για την 4η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών, ακούγοντας μάλιστα το όνομά του από ολόκληρο το ΣΕΦ.
Ο Έλληνας γκαρντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε πως νιώθει πολύ τυχερός που το έζησε, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας.
Όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:
«Καλησπέρα σας!
Θα ξεκινήσω για μία ακόμη φορά το blog μου από τον ευρωπαϊκό μας αγώνα. Χθες κόντρα στην Ζάλγκιρις πήραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε, καθώς προερχόμασταν και από μια πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης.
Προσωπικά είμαι χαρούμενος για έναν επιπλέον λόγο. Για πρώτη φορά άκουσα τους φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά μου! Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ όμορφο και νιώθω πολύ τυχερός και χαρούμενος που το βίωσα.
Πλέον, όμως, τα ξεχνάμε όλα αυτά και εστιάζουμε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας. Πρόκειται για μία ομάδα έχει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, έχει ποιότητα και σταθερότητα. Για όλους αυτούς τους λόγους θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με την ίδια ενέργεια που παίξαμε και στα προηγούμενα ματς, ώστε να παραμείνουμε αήττητοι στην Ελλάδα.
Από τον Προμηθέα ξέρω αρκετά παιδιά… Τον Ρογκαβόπουλο, τον Γκίκα, τον Γιαννόπουλο. Περιμένω πως και πως να παίξουμε αντίπαλοί γιατί πάντα υπάρχει κόντρα και πειράγματα μεταξύ μας, εννοείται πάντα σε φιλικό πλαίσιο.
Επίσης, ανυπομονώ να δω και πάλι τον κόσμο μας στην εξέδρα. Θέλουμε πολύ να έρθουν οι φίλαθλοί μας στο αυριανό παιχνίδι και να μας στηρίξουν με την ίδια ενέργεια, όπως κάνουν στα ματς της Ευρωλίγκα. Έχουμε ανάγκη τη παρουσία τους και τη φωνή τους και στο Ελληνικό πρωτάθλημα».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ για την 25η αγωνιστική της Premier League.
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα 8η Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη τους στο ετήσιο μνημόσυνο.