Άντζελα Γκερέκου – Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει νέα σχέση – Οργισμένη ανάρτηση
«Όποιος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες» λέει με οργή η Αντζελα Γκερέκου
Με θυμό απάντησε η Άντζελα Γκερέκου στα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία και πως οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
«Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες» αναφέρει η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram.
«Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!» καταλήγει, ενώ συνοδεύει την ανάρτησή της με μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια και ο αξέχαστος Τόλης Βοσκόπουλος.
Η οργισμένη ανάρτηση
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες


