Ναταλία Γερμανού – Γιατί είναι «συννεφιασμένα, ουδέτερα και περίπλοκα» τα προσωπικά της;
Οι αινιγματικές δηλώσεις και ο ανταγωνισμός της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου
Στην κάμερα του Πρωινού και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Ναταλία Γερμανού.
Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο, αλλά και στα προσωπικά της – που χαρακτήρισε… συννεφιασμένα.
Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού είπε:
«Δουλεύω σαν να είμαι 20 ετών, ενώ δεν… είμαι. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά με πάρα πολλά καινούργια προγράμματα. Όσο πιο πολλά πράγματα υπάρχουν στις επιλογές μου, τόσο καλύτερα νιώθω σαν τηλεθεατής».
«Είμαστε διαφορετικές εκπομπές όλοι όσοι είμαστε στη ζώνη του μεσημεριού το σαββατοκύριακο. Δεν έχω μόνιτορ την ώρα της εκπομπής για να βλέπω τι παίζουν τα άλλα κανάλια. Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, απλώς δεν παθαίνω και στομαχόπονο».
Σχετικά με τα προσωπικά της ξεκαθάρισε:
«Τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή είναι… συννεφιασμένα, ουδέτερα. Όπως λέει και το facebook, είναι περίπλοκο».
Δείτε το βίντεο:
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις



