Facebook – Γιατί αργεί η επαναφορά του – Δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο να διορθώσουν το πρόβλημα
Πρόβλημα με την είσοδό τους στο κτίριο της Facebook αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι με αποτέλεσμα να καθυστερεί η επαναφορά του.
Πρόβλημα με την είσοδό τους στο κτίριο της Facebook αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας με αποτέλεσμα να καθυστερεί η επαναφορά του. Θυμίζουμε ότι τόσο το Facebook, όσο και τα Instagram, WhatsApp και Messenger έχουν καταρρεύσει, ενώ έχει «απογειωθεί» το Twitter.
Πρόβλημα με τις κάρτες εισόδου
Η ρεπόρτερ τεχνολογίας των ΝYTimes, Σίρα Φρένκελ η οποία επικοινώνησε με εργαζόμενο της Facebook μετά το μπλακ άουτ της εταιρείας αποκάλυψε γιατί υπάρχει η καθυστέρηση στην επαναφορά του Facebook. Σύμφωνα με τα όσα γράφει σε tweet, οι κάρτες εισόδου των εργαζομένων έχουν μπλοκάρει και δεν μπορούν να μπουν μέσα για να διορθώσουν το πρόβλημα.
Was just on phone with someone who works for FB who described employees unable to enter buildings this morning to begin to evaluate extent of outage because their badges weren’t working to access doors.
— Sheera Frenkel (@sheeraf) October 4, 2021
Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλος ρεπόρτερ του ίδιου μέσου που, επίσης, ασχολείται με την τεχνολογία προσθέτει πως οι εργαζόμενοι στη Facebook παρατήρησαν πως δεν λαμβάνουν email τα οποία έχουν αποστολείς εκτός της εταιρείας.
Εκατομμύρια χρήστες έχουν στραφεί στο Twitter
Εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο έχουν στραφεί στο Twitter για να δουν τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για να σχολιάσουν τις εξελίξεις. Οι περισσότεροι «τρολάρουν» με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Ακόμα, και η Facebook ανακοίνωσε το πρόβλημα που υπάρχει μέσω tweet του Άντι Στόουν, υπεύθυνου Επικοινωνίας της εταιρείας.
We’re aware that some people are having trouble accessing our apps and products. We’re working to get things back to normal as quickly as possible, and we apologize for any inconvenience.
— Andy Stone (@andymstone) October 4, 2021
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ανδρουλάκης για αγροτικό: Το ΠΑΣΟΚ απορρίπτει τον προσχηματικό διάλογο
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο






