Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ – «Ούρλιαζα, όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέματα»
Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε συγκινημένη για τον Γιώργο Καραϊβάζ, το τηλεοπτικό πεδίο και την Ελένη Μενεγάκη
Με δάκρυα στα μάτια μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη για τον συνεργάτη της και δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του τον περασμένο Απρίλιο.
«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με πήρε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και μου είπε ‘’Ζήνα και σκοτώσαν τον Γιώργο. Ούρλιαζα, όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέματα. Όμως κατάλαβα ότι είναι αλήθεια από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εγώ ξέρω πώς το βιώνω κάθε βράδυ σπίτι μου και κάθε μέρα που έρχομαι στην εκπομπή. Κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα για να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο. Είναι σαν να έφυγα εγώ» δήλωσε με κλάματα η παρουσιάστρια.
Ακόμα, η Ζήνα Κουτσελίνη, είπε ότι η φετινή χρονιά είναι δύσκολη και έχει μεγάλο ανταγωνισμό, ενώ συνεχάρη την Κατερίνα Καινούργιου για την συνέντευξή της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάστηκε χρόνια.
«Δεν ξέρω αν στην Ελένη αρέσει ο τίτλος βασίλισσα. Για μένα είναι πάντα το πιόνι μου, που ξέρει πάντα να το κουνάει και να κάνει ΜΑΤ αν πάσα στιγμή. Δεν ξέρω αν έμαθε πολλά από μένα η Ελένη, εγώ έμαθα πολλά από την Ελένη».
Τέλος, χαρακτήρισε την μυθοπλασία ως «σταθερή αξία», ενώ είπε ότι θα άφηνε την κόρη της να πάει στο GNTM.
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Επαναπατρίζονται αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes από το Λονδίνο
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του



