Κωνσταντίνα Μιχαήλ – Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη, άλλα άκουγα και ήξερα
Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στο θέατρο
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για την αύξηση της εγκληματικότητας το τελευταίο διάστημα αλλά και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.
Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του Love it και μίλησε με την Ιωάννα Μαλέσκου για τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες που έχουν αναστατώσει τον χώρο.
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη έχει μείνει άλαλη. Έως και ωχριά το ελληνικό #metoo και η παρενόχληση πια με τα εγκλήματα. Δηλαδή τα ξέραμε, τα ακούγαμε από τα χωριά και τις προηγούμενες γενιές. Μιλάμε για τα εγκλήματα τα οποία τα ξέραμε, τα ακούγαμε αλλά πια είναι μια στυγερή καθημερινότητα. Δεν τολμάς πια να ανοίξεις την τηλεόραση και πιάνεται η καρδιά σου».
«Κάποιο περιστατικό εγώ με τον Πέτρο δεν είχα, αλλά τον ήξερα χρόνια. Δεν έχουμε συνεργαστεί αλλά ήμασταν δίπλα… Πως το λένε, δεν μπορώ να πω ότι δεν ξέρω και δεν άκουγα. Δεν ήμουν βέβαια στο κρεβάτι του ούτε ήμουν στα αυτοκίνητα αλλά άκουγα και ήξερα. Όπως και για άλλους» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Δεν μπορείς, όμως, να μιλήσεις γιατί θα χάσεις τη δουλειά σου. Σου λέει, «Που το ξέρεις εσύ; επειδή άκουσες ένα κουτσομπολιό;» Δεν μπορείς να πας εσύ ο ίδιος».
Δείτε το βίντεο
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z




