Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντιγόνη Κουλουκάκου - Ήμουν η μούσα του Αντριάνο Τσελεντάνο

Αντιγόνη Κουλουκάκου – Ήμουν η μούσα του Αντριάνο Τσελεντάνο

«Δεν έφυγα από την Ιταλία για τη “Γη της Ελιάς”. Είχα έρθει στην Ελλάδα από το 2018»

Στο πλατό του MEGA Καλημέρα βρέθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η «Ιουλία Βρεττάκου» της «Γης της Ελιάς», η οποία μίλησε για την καριέρα της στην Ιταλία, τη συνεργασία της με τον σπουδαίο Αντριάνο Τσελεντάνο, αλλά και τις τεράστιες ανατροπές που έρχονται στο αγαπημένο σίριαλ του MEGA!

«Δεν έφυγα από την Ιταλία για τη “Γη της Ελιάς”. Είχα έρθει στην Ελλάδα από το 2018. Μετά ήρθε ο κοροναϊός, έμεινα λίγο παραπάνω, και όταν ήταν να ξαναφύγω, εμφανίστηκε ο Αντρέας Γεωργίου και έμεινα», ανέφερε η όμορφη ηθοποιός.

Μιλώντας για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, η ίδια είπε ότι «Είμαι αρκετά συναισθηματική, δεν προγραμματίζω τι θα κάνω, με οδηγεί αυτό που συμβαίνει στη ζωή. Η ερωτική απογοήτευση ήρθε σε μια περίοδο που δεν είχα τι να κάνω, μετά από επιδείξεις μόδας, και πήγα και παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής. Υπήρξε έρωτας με το αντικείμενο, και μεγάλο πείσμα. Ήμουν μεγάλη ηλικιακά, είχα τελειώσει τις σπουδές μου, βρέθηκα ανάμεσα σε εκπαιδευμένα παιδιά που γνώριζαν πολλά. Οι καθηγητές μου ήταν πολύ αυστηροί μαζί μου».

«Στην Ιταλία με γνωρίζουν περισσότερο μέσω του Αντριάνο Τσελεντάνο, ήμουν η μούσα του, ήταν ο επαγγελματικός μου “νονός”. Ο Τσελεντάνο για πολλά χρόνια ήταν εκτός δισκογραφίας, και ξαφνικά αποφάσισε να βγάλει ένα άλμπουμ του οποίου ήμουν η πρωταγωνίστρια. Τότε ήμουν ακόμα μοντέλο. Πήγα αμέσως μετά σε σχολή υποκριτικής. Εκείνος με είχε παροτρύνει να ασχοληθώ. Εγώ σπούδασα στην Ιταλία, δεν ήταν ακριβώς καριέρα στο εξωτερικό», εξήγησε η ίδια.

Τι αναμένεται, όμως, στα επόμενα επεισόδια της «Γης της Ελιάς»;

«Στη ”Γη της Ελιάς”, τα ονόματα από τα αδέρφια της οικογένειας Βρεττάκου, αρχίζουν όλα με το γράμμα γιώτα. Αυτό είναι ένα πολύ κρυμμένο μυστικό και έχει τεράστια σχέση με την πλοκή. Δεν είναι μόνο συμβολικό. Είμαστε όλοι παιδιά της Βάνας Δημητρίου, που είναι εξαιρετική. Είναι όλα τόσο καλά δουλεμένα και έρχεται και ο Αντρέας. Είναι λες και αυτοί οι δύο άνθρωποι κάπως συνδέονταν σε προηγούμενη ζωή, και έχουν φτιάξει κάτι που για εμένα που είμαι Μανιάτισσα είναι βγαλμένο από άλλα χρόνια», απάντησε.

«Ο έρωτας με τον Τσαρούχα θα προχωρήσει, αλλά κάποια στιγμή συμβαίνει κάτι πολύ τραγικό και έχει σχέση με τη σύζυγό του και θα έχουμε μια τεράστια ανατροπή. Εγκλήματα γίνονται», σημείωσε ακόμα σχετικά με το ρόλο της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024