Ο Γιαν Εμβιλά είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν «κλέβουν», ούτε στην προπόνηση ούτε στους αγώνες. Τα δίνει όλα και θέλει να παίζει πάντα. Ακόμη και στα… εσωτερικά διπλά. Τα πάντα για το καλό της ομάδας. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ζήτησε και έπαιξε με ένεση κόντρα στην Αντβέρπ, παρά τις ενοχλήσεις που είχε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα της Super League.
Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, o Εμβιλά έχει υποστεί ελαφράς μορφής θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και γι’ αυτόν το λόγο από την προηγούμενη Παρασκευή έχει μπει σε καθημερινό εντατικό πρόγραμμα, με σκοπό να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί το συντομότερο στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Με τις διπλές θεραπείες και το ειδικό πρόγραμμα να αποτελεί καθημερινότητά του αυτές τις ημέρες.
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Εμβιλά δε θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Και δίνει τη μάχη του για να προλάβει κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια των Ερυθρόλευκων. Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αυτήν την Κυριακή φαίνεται δύσκολος στόχος, και στην ουσία όλες οι προσπάθειες των γιατρών και του τεχνικού επιτελείου έχουν επικεντρωθεί στο να είναι έτοιμος για την εκτός έδρας μάχη με τη Φενέρμπαχτσε.
Σε ακριβώς 9 ημέρες ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα, αλλά αυτήν τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν ο Εμβιλά θα είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εάν θα προλάβει να επουλωθεί το τραύμα και να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Ο ίδιος θέλει πάρα πολύ και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύει.
Γνωστό είναι ότι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Πέδρο Μαρτίνς δε θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Όπως και κόντρα στη Λαμία, ο μαροκινός σέντερ φορ έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι η δική του περίπτωση φαίνεται πιο «εύκολη» από εκείνη του Εμβιλά. Μάλιστα, με βάση τις εκτιμήσεις, ο 34χρονος αρχισκόρερ των Πειραιωτών είναι πιθανό να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή, σε μια από τις πιο δύσκολες εξόδους του πρωταθλήματος.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.