Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Το σερί του Ελ Αραμπί στο Europa League

Ολυμπιακός – Το σερί του Ελ Αραμπί στο Europa League

Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Αντβέρπ, ο Ελ Αραμπί συνέχισε το σερί του στο Europa League, αφού σκόραρε στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Είναι το… κανόνι του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που «τρέμουν» οι αντίπαλοι αμυντικοί. Ο λόγος φυσικά για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι του 2019 και μέχρι τώρα έχει σκοράρει 58 γκολ (15 ασίστ) σε 107 συμμετοχές με τα χρώματα της πειραϊκής ομάδας. Φέτος, έχει αγωνιστεί ήδη σε 7 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει 3 γκολ σε 486 λεπτά συμμετοχής.

Το ένα από τα τρία γκολ που έχει σημειώσει φέτος, το πέτυχε κόντρα στην Αντβέρπ για το Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι την περασμένη Πέμπτη (16/9) επικράτησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» της βέλγικης ομάδας με 2-1, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Μαροκινό φορ να σκοράρει το πρώτο γκολ των Πειραιωτών .

Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Αντβέρπ, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνέχισε το σερί που είχε στο Europa League, αφού σκόραρε στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό (2019/2020), ο Αφρικανός στράικερ είχε παίξει σε 4 ματς του Europa League και είχε δύο γκολ σε 373 λεπτά συμμετοχής. Πέρσι, ο Μαροκινός αγωνίστηκε σε 4 ματς του Europa League και είχε 3 γκολ σε 332 λεπτά.

Φέτος, έπαιξε στα δύο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ και είχε 1 γκολ, ενώ με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Αντβέρπ συνέχισε το σερί που έχει στο Europa League, με τον Μαροκινό επιθετικό να έχει σκοράρει σε τρεις σερί διοργανώσεις. Εκτός από τα ματς με την Σλόβαν και την Αντβέρπ, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε σκοράρει και στον εκτός έδρας αγώνα με την Λουντογκόρετς (2-2) για τα προκριματικά του Champions League.

Δείτε το γκολ με την Αντβέρπ:

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024