Μιμή Ντενίση – Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της για την μητέρα της
Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού.
Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου από τον θάνατο της μητέρας της Μιμής Ντενίσης, της κυρίας Μαρίας.
Η απώλειά της για την ηθοποιό είναι τεράστια, καθώς οι δυο τους ήταν πολύ δεμένες.
Αύριο, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχή της και η Μιμή Ντενίση θέλοντας να την τιμήσει έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τα λόγια της για την σχέση τους ανατριχιάζουν και συγκινούν
«Ένας χρόνος πέρασε κιόλας!! Χωρίς την μανούλα μου. Δεν πέρασε όμως ούτε μέρα χωρίς να την σκέφτομαι χωρίς να της μιλάω νοερά.
Οποίος χάνει νωρίς την μητέρα του είναι άτυχος.. οποίος την έχει πλάι του για πολλά χρόνια δεν μπορεί να το ξεπεράσει… όποτε και να χάσεις την μητέρα σου είναι το ίδιο οδυνηρό.
Για μενα ήτανε στήριγμα, έμπνευση ζωής, φίλη και συνομιλητής. Πνευματώδης, πολυσχιδής, καλλιεργημένη, προχωρημένη, γενναιόδωρη και πάντα πολύ γυναίκα.
Αισιόδοξη και δυνατή μέχρι τέλους. Έφυγε χαμογελώντας σαν να πήγαινε εκδρομή!!! Ό,τι καλό έχω και ό,τι έχω καταφέρει είναι δικό της!!
Αύριο είναι μια δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένεια μου. Είναι το ετήσιο μνημόσυνο. Για να φέρει την Μαρία στην μνήμη των άλλων. Γιατί απο την δική μου δεν λείπει ποτέ!!».
Η ανάρτησή της
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: Πήρε το ντέρμπι και έβαψε «ερυθρόλευκο» το League Cup
- «Ήταν βάρβαρα βασανιστήρια» – Φρικιαστικές μαρτυρίες επιζώντων από τις «θεραπείες» μεταστροφής
- Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
- Ωραίο το πουλόβερ σου – Μήπως είναι φτιαγμένο από μαλλί gay προβάτων;
- Γερμανία: Δια πυρός και σιδήρου ο Μερτς – Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που έθεσε σε δοκιμασία την κυβέρνηση
- Live streaming: Η κλήρωση του Μουντιάλ 2026




