Άγριες Μέλισσες – Απίθανο βίντεο από τα γυρίσματα – Τι έκανε η Ελένη πάνω από τον τάφο του Μιλτιάδη
Η ανάρτηση του Γιώργου Γάλλου τα λέει όλα.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών.
Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 επιστρέφει στις 27 Σεπτεμβρίου και οι προετοιμασίες στο Διαφάνι τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς.
Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου με τον Μιλτιάδη να φεύγει από τη ζωή και τη Βιολέτα να θρηνεί για τον χαμό του.
Η Ελένη Σταμίρη λοιπόν, θέλησε να κλάψει με τον δικό της τρόπο επάνω από τον τάφο του. Το ρεσιτάλ που έδωσε όμως έκανε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί να ξεσπάσουν σε γέλια.
Η ίδια φώναξε: «Ήταν το καλύτερο παιδί, ο ωραιότερος άντρας. Αθάνατος!» και στην συνέχεια έριξε χώμα στον κενό τάφο, ξεσπώντας σε γέλια τόσο η ίδια όσο κι οι υπόλοιποι ηθοποιοί.
Ο Γιώργος Γάλλος είναι αυτός που δημοσίευσε το σχετικό βίνετο και μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Ήμουν εκεί κι όταν δεν ήμουν».
Δείτε το παρακάτω
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Γάλλος (@gallos_giorgos_official)
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ


