
Κατερίνα Καραβάτου – Κόλλησε ψείρες μαζί με την μικρή Αέλια – Χιουμοριστική φωτογραφία
Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής της στο MEGA
Τις τελευταίες ετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα στο MEGA κάνει η Κατερίνα Καραβάτου και η ομάδα της, ωστόσο ένα απρόσμενο γεγονός την ανάγκασε να παραμείνει λίγο παραπάνω στο σπίτι.
Η παρουσιάστρια ανέβασε το βράδυ της Τρίτης φωτογραφία με την 10χρονη κόρη της φορώντας τουρμπάν και κοιτάζοντας απελπισμένα η μια την άλλη.
Αιτία; Οι ψείρες που κόλλησαν και ανάγκασαν και τις δύο σε θεραπεία.
Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφοντας: «Ψάχνω να βρω λεζάντα. Βασικά, ψάχνω να βρω τη φωτογραφία που έχω με τη μαμά μου και δεν την βρίσκω, επειδή προφανώς θυμάμαι να την έχω σ ένα άλμπουμ (?!?!?!) στη Θεσσαλονίκη…. Εγώ με τη μανούλα μου με τουρμπάν, γιατί κάνουμε θεραπεία για ψείρες. Εγώ και η Αέλια έχουμε κολλήσει η μια την άλλη, ψείρες. Θα ήθελα να έχω βρει τη φωτογραφία να της την δείξω. Δυστυχώς είναι μακριά».
Δείτε την φωτογραφία
- Λάνθιμος, Αλεξίου, Μπισμπίκης και άλλοι υπογράφουν κείμενο στήριξης για τα Προσφυγικά
- Sports Power – Αλκαράθ, Γουίλσον, Εμπαπέ – Ελίτ δισεκατομμυρίων στο θριαμβευτικό Vanity Fair
- Ο Λεβαντόφσκι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα – Η Σαουδική Αραβία στο προσκήνιο
- Παραιτήθηκε με αιχμές από τη Νέα Δημοκρατία η Ιωάννα Γκελεστάθη
- Εφιάλτης 10 χιλιομέτρων: Το χρονικό της πρόσκρουσης που αφάνισε τους δεινόσαυρους λεπτό προς λεπτό [βίντεο]
- Ο Ίκερ Κασίγιας δεν θέλει τον Μουρίνιο στην Ρεάλ






