Η ΕΠΟ διατηρεί την τιμωρία του -6 στον Άρη από το πρωτάθλημα για την υπόθεση Λάσκοφ και οι κίτρινοι λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει τις κινητοποιήσεις για να αποκατασταθεί η αδικία.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Άρη μετά το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, προχώρησαν σε ακόμη μια κινητοποίηση αυτή τη φορά στην Αθήνα.
Οι «κιτρινόμαυροι» εξέφρασαν έντονα την αντίθεση τους με την απόφαση της ΕΠΟ να τιμωρήσει το σύλλογο με αφαίρεση έξι βαθμών για την υπόθεση Λάσκοφ, καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ φωνάζοντας συνθήματα και αναρτώντας πανό με πολλούς αποδέκτες.
Μάλιστα, οι φίλοι των κίτρινων ήταν οργισμένοι και απαίτησαν να αλλάξει η άδικη απόφαση της ΕΠΟ, ειδάλλως ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει η ΔΕΘ.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).