Απίστευτα πράγματα στο Βραζιλία – Αργεντινή! Διακόπηκε το παιχνίδι στο 10ο λεπτό με εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων.
Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να διακόψουν το παιχνίδι λόγω των τεσάρων ποδοσφαιριστών της Αργεντινής, που ταξίδεψαν πριν λίγη ώρα από την Αγγλία.
Οι εν λόγω τέσσερις ποδοσφαιριστές των «Αλμπισελέστε» παραβίασαν το πρωτόκολλο και για αυτό προκλήθηκε αυτό το πρωτόγνωρο και αδιανόητο σκηνικό.
Ωστόσο, οι Αρχές θα μπορούσαν να είχαν αντιδράσει νωρίτερα και να έχει αποφευχθεί αυτό το… αλαλούμ.
Όπως και να ‘χει, αυτή τη στιγμή μόνο οι βραζιλιάνοι αξιωματούχοι και οι παίκτες της Σελεσάο βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι παίκτες της Αργεντινής και οι διαιτητές έχουν πάει στα αποδυτήρια.
Παρόλο που έγιναν προσπάθειες για να συνεχιστεί το παιχνίδι, η Αργεντινή ανακοίνωσε πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει, με τις βραζιλιανικές Αρχές να τονίζουν ότι για να δοθεί συνέχεια στο ματς πρέπει να απελαθούν οι τέσσερις παίκτες που ταξίδεψαν από την Αγγλία.
Video of World Cup qualifier being stopped in Brazil over English-based Argentina players’ quarantine status with health officials going on the pitch pic.twitter.com/vKFvcdIycG
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.