Κατερίνα Παπουτσάκη – Παίζει κυνηγητό με τον γιο της και μας θυμίζει τι θα πει «ανεμελιά»
Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια
Υπάρχουν κάποια Instagram accounts που πραγματικά σου φτιάχνουν το κέφι – και ένα από αυτά είναι σίγουρα και εκείνο που ανήκει στην Κατερίνα Παπουτσάκη.
Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πραγματικά υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, και συχνά αναρτά ξένοιαστες στιγμές που περνά με τους δυο γιους της, Κίμωνα και Μάξιμο.
Στην τελευταία της ανάρτηση, την είδαμε να παίζει κυνηγητό με τον Κίμωνα, που είναι και ο μικρότερος, και λιώσαμε από τη γλύκα:
Ο μεγάλος έχει πια τις δικές του καλοκαιρινές παρέες και δεν χρειάζεται τους γονείς του «από πάνω του» όλη την ώρα.
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται ακόμη σε mood διακοπών, καθώς μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν μαζί με την οικογένειά της στην αγαπημένη της Δονούσα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά της, που απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τον ελεύθερο χρόνο των ζεστών μηνών.
Καθεμιά από αυτές είναι ικανή να σου φτιάξει τη μέρα, αφού θα σου θυμίσει και τα δικά σου παιδικά χρόνια.
Εδώ μερικές από τις δικές μας αγαπημένες:
- Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
- Τι γνωρίζουμε για το χριστουγεννιάτικο χτύπημα του Τραμπ σε βάση του Ισλαμικού Κράτους στη Νιγηρία
- Ολυμπιακός: Ψάχνει μεγάλο διπλό στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους
- Το κρίσιμο σήμερα δεν είναι «τι θέλει ο λαός», αλλά ποιες επιλογές του προσφέρονται
- Καλύτερη ζωή: Τα δύο μυστικά για να την πετύχουμε
- Ο Άσαντ από τη «Ρωσία με Αγάπη»: Η παραδεισένια ζωή ενός έκπτωτου δικτάτορα





