Ευθύμης Ζησάκης – Αγκαλιές στο ηλιοβασίλεμα με την καλλονή σύντροφό του
Βρήκε τον έρωτα της ζωής του
Ένα από τα ωραιότερα του καλοκαίρια βιώνει ο Ευθύμης Ζησάκης και δεν το κρύβει. Κάθε άλλο καθώς έχει πλάι του τον έρωτα της ζωής του.
Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μαζί με την καλλονή αγαπημένη του, Χρύσα Παπαλελούδη. Οι δυο τους, μάλιστα, αγαπούν να μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.
Κάτι δηλαδή που έπραξαν και το βράδυ της Τετάρτης. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ευθύμης Ζησάκης επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία όπου μαζί με τη σύντροφο του βαδίζουν με χαμόγελο στο ηλιοβασίλεμα.
- Γιώργος Μπουλμπασάκος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές – «Ιστορική αναγκαιότητα η ανασύνθεση της Δημοκρατικής Παράταξης»
- Πέθανε ο αρχιτέκτονας της Viohalco Νίκος Στασινόπουλος
- Νέα Δημοκρατία ή χάος, λέει για ακόμα μία φορά ο Μητσοτάκης
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Η Σενεγάλη καταγγέλλει το Μαρόκο πριν από τον τελικό
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές


