Παπασταθόπουλος – «Με τη βοήθεια του κόσμου και με τη βελτίωσή μας θα πάρουμε τη νίκη»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Σλόβαν με τον Έλληνα στόπερ να τονίζει πως με τη βελτίωση που θα δείξει η ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου, η νίκη θα έρθει
Στη βελτίωση που αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια με τη Σλόβαν στάθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος υποστήριξε πως αυτή σε συνδυασμό με τη βοήθεια του κόσμου, θα συμβάλουν ώστε οι ερυθρόλευκοι να πάρουν τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση. Αναλυτικά τα όσα είπε ο 33χρονος Έλληνας αμυντικός στη συνέντευξη Τύπου:
Θεωρείς ότι το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικό για την πρόκριση, επειδή με τη Λουντογκόρετς η πρόκριση χάθηκε σε μεγάλο βαθμό στο 1-1;
«Είναι δύο παιχνίδια. Αλλά θέλουμε από το πρώτο παιχνίδι να είμαστε το φαβορί και να δείξουμε με τη βοήθεια του κόσμου ότι θέλουμε να πάμε παρακάτω. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.» Με δεδομένο πως θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στην άμυνα, πόσο πιο επικίνδυνο κάνει αυτό το έργο του Ολυμπιακού απέναντι στη Σλόβαν;
«Πρέπει να δούμε τις επιλογές του προπονητή για την ενδεκάδα. Έχουμε δουλέψει όλα τα παιδιά, παίξαμε φιλικά και επίσημα. Το ποιος θα είναι στην ενδεκάδα και στην άμυνα, θα το αποφασίσει ο προπονητής. Ο κάθε παίκτης που είναι εδώ, είναι έτοιμος να δώσει το 100%.»
Μετά τη Λουντογκόρετς είπες ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει άμεσα αντίδραση. Το νιώθεις ότι είστε έτοιμοι για αυτό; Εσύ πως νιώθεις;
«Το πιστεύω και για αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ. Θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική εντός και εκτός γηπέδου, αναλύσαμε πολλά πράγματα και θα παρουσιαστούμε πολύ πιο έτοιμοι. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά. Έμεινα 15 μέρες έξω, αλλά είμαι έτοιμος να δώσω στον Ολυμπιακό αυτό που χρειάζεται. Ένας παίκτης όπως εγώ πρέπει να δώσει το παραπάνω.»
Στα ματς με τη Λουντογκόρετς υπήρχαν αρκετές απουσίες. Αυτό έχει ξεπεραστεί εν όψει της Σλόβαν;
«Δεν είναι δικαιολογία για τον Ολυμπιακό ότι υπήρχαν απουσίες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι, δεν πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογίες, να αναλύουμε τι δεν κάναμε και να πάμε παρακάτω. Είμαστε πλήρεις και ευελπιστώ ότι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, να δείξουμε στον κόσμο μας πως είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση.»
Με αφορμή την προηγούμενη απάντηση σου, για τις ευθύνες που έχουν οι πιο έμπειροι παίκτες. Εσύ, ο Βατσλίκ και ο Βαλμπουενά γραφτήκατε στον Τύπο της Σλοβακίας ως τα μεγάλα ονόματα. Μήπως υπάρχει ο κίνδυνος να χαλαρώσετε και να υποτιμήσετε τη Σλόβαν;
«Ναι μεν οι πιο έμπειροι παίκτες που είμαστε χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχουμε μεγαλύτερο όνομα, πρέπει να δώσουμε κάτι, να βοηθήσουμε τους νέους και να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει χαλαρότητα. Δεν βλέπουμε με υπεροψία τον αντίπαλο. Η Σλόβαν είναι καλή ομάδα, πρέπει να τη σεβαστούμε και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε το ματς. Με τη βοήθεια του κόσμου και με τη βελτίωση που θα έχουμε, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.»
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Στους... επτά ουρανούς πετούσε ο Χρήστος Κόντης μετά τη μεγάλη πρόκριση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, τονίζοντας ότι η σημερινή μέρα είναι ορόσημο για τους Κρητικούς.
Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μετά την ήττα με 0-1 από τον ΟΦΗ και ο Μάρκο Νίκολιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε μείνει πνευματικά στις... γιορτές.