ΗΠΑ – Η Pfizer θα απαιτήσει από τους εργαζομένους της να εμβολιαστούν
«Η εταιρεία πήρε αυτήν την πρωτοβουλία ώστε να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων και των κοινοτήτων τις οποίες υπηρετούμε» υποστήριξε η εκπρόσωπός της.
Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer ανακοίνωσε ότι θα απαιτήσει από το προσωπικό και τους εργολάβους της στις ΗΠΑ να εμβολιαστούν ή να εξετάζονται κάθε εβδομάδα για τον κοροναϊό.
Η εκπρόσωπος της Pfizer, Πάμελα Έιζελ, ανέφερε ότι η εταιρεία προχώρησε σε αυτήν την κίνηση προκειμένου να: «προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων και των κοινοτήτων τις οποίες υπηρετούμε».
Όσοι εργαζόμενοι είναι αρνητικοί στον εμβολιασμό για θρησκευτικούς ή ιατρικούς λόγους μπορούν να ζητήσουν την εξαίρεσή τους.
Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, η Pfizer θα προτρέψει τους εργαζομένους της που μπορούν να εμβολιαστούν στις χώρες τους, να το πράξουν πάραυτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη του 2020 η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία απασχολούσε περίπου 29.400 εργαζόμενους στις ΗΠΑ.
Ελέω της μετάλλαξης Δέλτα και της ραγδαίας αύξηση των κρουσμάτων πολλές εταιρείες όπως οι Alphabet και Walt Disney – εσχάτως και η Pfizer- άρχισαν να απαιτούν τον εμβολιασμό των υπαλλήλων τους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας