Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης – Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό
Η πρώτη ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια μετά την είδηση για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.
Κι ενώ σχετικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν «βελούδινο» χωρισμό, ωστόσο, φαίνεται πώς τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά για το ζευγάρι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, το ζευγάρι περνά μια σοβαρή κρίση στη σχέση του, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό.
Άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον αναφέρει πως η Ζέτα και ο Μιχάλης έχουν πάρει τις αποστάσεις τους, βρίσκονται σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης και περνούν λίγο χρόνο χωριστά για να δουν τι θα κάνουν με τη σχέση τους.
Συγκεκριμένα, οι δυο τους είναι εδώ και έναν περίπου μήνα μακριά ο ένας από τον άλλον.
Τίποτα όμως δεν είναι ακόμη σίγουρο, καθώς και οι δυο τους έχουν περάσει πολλά μαζί και η σχέση τους είχε ως τώρα γερές βάσεις και διέπονταν από αγάπη, σεβασμό και αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Την ώρα, λοιπόν, που οι φήμες για την προσωπική της ζωή δίνουν και παίρνουν, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να σφυρίζει αδιάφορα και συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Σαμοθράκη.
Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, έκανε και την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram μετά την είδηση ότι είναι και πάλι single.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μαγιό, στις οποίες χαμογελά και μιλάει για τη σπουδαιότητα της φύσης, γράφοντας: «Σαν τη φύση δεν έχει».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Instagram:
- Με θες ή «τρίχες»; Έρωτας, φλερτ και τούφες στην Ιρλανδία του 18ου και 19ου αιώνα
- Γιατί υπάρχει τόση οργή και μίσος πίσω από την οθόνη;
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»
- Νέοι γιατροί: Αντί για λευκή μπλούζα, βάζουν το «χακί»
- «Στραγγαλίζοντας» την Κούβα – Η επόμενη πράξη της αμερικανικής ηγεμονίας Τραμπ 2.0





