Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα, έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ελλάδας, Στέφανος Ντούσκος.
Μιλώντας στο MEGA είπε «Εύχομαι τα όνειρα όλων των παιδιών κάποια στιγμή να πραγματοποιηθούν όπως το δικό μου».
Στη συνέχεια, καταχειροκροτούμενος από συντοπίτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον υποδεχτούν εκεί που ξεκίνησαν όλα ο έλληνας αθλητής είπε «σας ευχαριστώ όλους. Αυτό το μετάλλιο είναι για όλους εσάς. Ζήτω τα Ιωάννινα. Ζήτω η Ελλάδα».
Τα φλας άναψαν και το χειροκρότημα ήταν έντονο όπως και για τα κορίτσια της εθνικής ομάδας της Κωπηλασίας (Κυρίδου-Μπούρμπου) που επίσης πέτυχαν σπουδαία πράγματα στην Ιαπωνία με την συμμετοχή τους στον τελικό!
Φυσικά η μητέρα του Στέφανου Ντούσκου ήταν η πρώτη που έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να του δώσει ένα μπουκέτο λουλούδια.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.
Σε ένα παιχνίδι που θύμισε τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος, ο Άρης Betsson νίκησε με 82-80 στο γεμάτο Ιβανώφειο τον Ηρακλή, με τον Τζόουνς να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και τον Φόρμα να αποδεικνύεται μοιραίος στο τέλος.