Δούκισσα Νομικού – Αποκαλύπτει τα μυστικά της για φυσικό μακιγιάζ στις διακοπές
Για το τέλειο αποτέλεσμα δεν χρειάζεστε πολλά καλλυντικά.
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και της ξεκούρασης. Ο μήνας που χαλαρώνουμε και που το μόνο που μας νοιάζει είναι να έχουμε παντού μαζί μας το μαγιό, το καπέλο και το αντιηλιακό μας. Άντε και μερικά προϊόντα μακιγιάζ καθώς το καλοκαίρι δεν σηκώνει βαρύ μακιγιάζ.
Η Δούκισσα Νομικού πιστεύει ακριβώς το ίδιο. Η παρουσιάστρια και μοντέλο, που αγαπά τα social media, έκανε μία ανάρτηση και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram όλα τα βήματα που κάνει και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να πετύχει το τέλειο, φυσικό makeup look.
«Αυτό είναι το #NoMakeUp makeup που κάνω στις διακοπές μου. Λίγο κονσίλερ, που είναι ταυτόχρονα και κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ. Λίγο Primer, που έχει ταυτόχρονα και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και λάμψη αλλά και χρώμα έτσι ώστε να λειτουργήσει και ως ελαφρύ foundation. Λίγο κραγιόν για να φαίνονται πιο ζουμερά και ζωηρά τα χείλη και λίγες σταγόνες λάμψης στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια, στη μύτη και τα χείλη για έξτρα φως», σημειώνει μεταξύ άλλων στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.
Δείτε τις συμβουλές που δίνει παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)
- Ποιος ήταν ο Λεονίντ Ραντβίνσκι, ο μυστικοπαθής ιδιοκτήτης του OnlyFans
- Fuel pass: Ολες οι λεπτομέρειες για την επιδότηση
- Συγκινητικό βίντεο: Προπονητής πήγε στη συνέντευξη Τύπου αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down (vid)
- Η ΕΕ εκφράζει ανησυχία για καταγγελίες περί διαρροής ευαίσθητων δεδομένων από την Ουγγαρία προς τη Ρωσία
- Σταντάλ: Ένας επικούρειος και σκεπτικιστής γραφομανής
- ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιλέγει με τα νέα μέτρα να αγνοήσει πλήρως τη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»


