Συγκινεί ο Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την άρση βαρών
Την αποχώρησή του από την άρση βαρών ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην άρση βαρών μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο έλληνας πρωταθλητής παραδέχτηκε πως δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, όμως αγωνίστηκε πάνω από τις δυνατότητές του κάνοντας το καλύτερο που μπορούσε για να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα.
Ακόμα, αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, αφού όπως τόνισε «έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στο φυσικοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου, και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια».
Δείτε το βίντεο
- Καθαρά Δευτέρα: Πού ευνοούν οι συνθήκες για το πέταγμα του χαρταετού – Χάρτης με την εκτιμώμενη ένταση ανέμων
- BAFTA 2026: Το «One Battle After Another» είναι και επισήμως η καλύτερη ταινία – Δείτε όλους τους νικητές
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας
- Νέα Υόρκη: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη, εν αναμονή σφοδρής χιονόπτωσης
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Καισαριανή: Επιστροφή στο θυσιαστήριο της λευτεριάς – Πλήθος κόσμου στο μνημείο των εκτελεσμένων



