Φωτιά στην Αχαΐα – Συγκλονιστικές εικόνες από το πύρινο μέτωπο
Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές
Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη Ζήρια Αχαΐας, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα.
Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.
Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, thebest.gr, κάηκαν σπίτια σε Ζήρια, Άνω Ζήρια, Λαμπίρι, Καμάρες και Μπούκα. Όπως δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος εκτίμησε ότι έχουν καεί στη Ζήρια τουλάχιστον 20 σπίτια.
- Διαβάστε επίσης: Σκάφη του Λιμενικού μετέφεραν πολίτες – Εκκενώνεται ξενοδοχείο
Μάλιστα, σχετικό μήνυμα εστάλη από την Υπηρεσία του «112», καλώντας τους κατοίκους να εκκενώσουν τις περιοχές κατευθυνόμενοι προ το Αίγιο.
Επιπλέον, έχουν κλείσει η Παλιά αλλά και η νέα Εθνική οδός στο ύψος του Δρεπάνου. Για τα οχήματα που κινούνται σε αυτές, γίνεται εκτροπή σε παρακαμπτήριους δρόμους. Πρόκειται για τη δεύτερη πυρκαγιά στην περιοχή, μέσα σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας.
- Διαβάστε επίσης: Απομακρύνθηκαν παιδιά από κατασκήνωση
Συγκλονιστικές εικόνες από την πυρκαγιά:
- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Δίκη υποκλοπών: «Ο Δημητριάδης γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, παιδικοί φίλοι με τον Λαβράνο», κατέθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
- Αναστάσιος Πεπονής: Συνεπής πορεία
- Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes ο ΕΦΕΤ – Ο λόγος
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη
- Ομόνοια: Αποθήκη γεμάτη κλεμμένες ταυτότητες – 419 κλεμμένα έγγραφα και 14 κινητά


