Τέλος το όνειρο για την Ευαγγελία Ψάρρα, με την ελληνίδα αθλήτρια τοξοβολίας να αποχαιρετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, γνωρίζοντας την ήττα από την πρωταθλήτρια της Κινεζικής Ταϊπέι, Εν Τσία Λιν, με 6-4
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Ευαγγελία Ψάρρα.
Η 47χρονη ελληνίδα πρωταθλήτρια της τοξοβολίας, η οποία έλαβε μέρος για έκτη φορά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, αποκλείστηκε από τις 32 καλύτερες αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς στη «φάση των 32» ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια της Κινεζικής Ταϊπέι, Εν Τσία Λιν, με 6-4.
Η Ψάρρα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πήρε τα πρώτα δύο σετ, προηγούμενη με 4-0, όμως η αντίπαλός της αντέδρασε, και αφού πήρε τα επόμενα δύο σετ, ισοφάρισε σε 4-4.
Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ οι δύο πρωταθλήτριες «βρήκαν κέντρο» στις πρώτες τους βολές, αλλά η Λιν αποδείχθηκε ψυχραιμότερη και πιο εύστοχη, επικρατώντας τελικά με 6-4.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή