Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα κρούσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς οι διοργανωτές ανακοινώνουν σχεδόν καθημερινά νέα κρούσματα κοροναϊού, την ώρα που οι αγώνες «τρέχουν» κανονικά.
Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο 2020 γνωστοποίησαν σήμερα (26/7) ότι ακόμη 12 άτομα που συνδέονται με την κορυφαία αθλητική διοργάνωση διεγνώσθησαν θετικά στην Covid-19.
Τα συνολικά κρούσματα κοροναϊού που συνδέονται άμεσα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες έφθασαν πλέον τα 148, όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, με την κατάσταση να προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό όλες τις χώρες, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.