Δέσποινα Βανδή: Η ευχή της κόρης της και η τούρτα του γιου της για τα γενέθλιά της
Η τραγουδίστρια έγινε 52 ετών και τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα της έκαναν διάφορες εκπλήξεις.
Τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη έχει σήμερα η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια έγινε 52 ετών και το γιορτάζει έχοντας στην αγκαλιά της τα δύο της παιδιά, Μελίνα Γιώργο.
Μάλιστα, της έκαναν την ημέρα της ξεχωριστή με διάφορες εκπλήξεις που ετοίμασαν γι’ αυτήν. Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, της ευχήθηκε μέσα από το Instagram. Η 17χρονη ανέβασε μία φωτογραφία της μαμάς της από εμφάνισή της στη σκηνή κι έγραψε «Χρόνια πολλά μαμά» και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από την εποχή που ήταν ακόμα πολύ μικρή.
«Εύχομαι μια ημέρα να γίνω σαν και εσένα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ευχή της, η οποία συγκίνησε τη Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε repost το story της κόρης της, σχολιάζοντας: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, από την ευχή του παιδιού μου σήμερα. Σε ευχαριστώ αγάπη μου».
Δείτε το story παρακάτω:
Στη συνέχεια, η 52χρονη -πλέον- Δέσποινα Βανδή έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους την χειροποίητη τούρτα που της ετοίμασε ο γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης. Ο 14χρονος έχει έφεση στη μαγειρική αλλά και τη ζαχαροπλαστική και βρήκε τον τέλειο τρόπο για να ευχηθεί στην μαμά του.
Δείτε την τούρτα που ετοίμασε:
- Συνελήφθη 52χρονος που έκλεβε αποσκευές επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
- Από σύμμαχοι, εχθροί: Το χρονικό της ταραχώδους σχέσης ΗΠΑ-Ιράν από το 1953 μέχρι σήμερα
- Χουάντσο: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Όχι άλλο λούτρινο: O Παντς, το μωρό μακάκος που συγκίνησε το διαδίκτυο, έχει πλέον αληθινή αγκαλιά
- Μοναδικό ντοκουμέντο της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής η συλλογή Χόιερ – Η προπαγάνδα των Ναζί
- Αταμάν: «Θα είμαστε σίγουρα στο Final Four της Euroleague»







