Οι Βρυξέλλες ανακοίνωσαν σήμερα, υπό τις πιέσεις της Ουάσινγκτον, το «πάγωμα» του σχεδίου για τον λεγόμενο «ψηφιακό φόρο» κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στον ΟΟΣΑ αναφορικά με τη μεταρρύθμιση της φορολόγησης των πολυεθνικών που πρέπει να συμφωνηθεί τον Οκτώβριο, ύστερα από πολιτική συμφωνία που επιτεύχθηκε στην Ομάδα των 20 το Σάββατο.
«Η επιτυχία αυτής της διαδικασίας θα απαιτήσει μια τελευταία προσπάθεια από όλες τις πλευρές και η Κομισιόν δεσμεύεται να εστιάσει σε αυτή την προσπάθεια. Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να θέσουμε σε αναμονή τις εργασίες μας επί της πρότασης για τον ψηφιακό φόρο», δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.