Απίστευτο: Ο Μέσι έπαιξε τραυματισμένος στον ημιτελικό και στον τελικό
Στην αποκάλυψη πως ο Λιονέλ Μέσι αγωνίστηκε με μυϊκές ενοχλήσεις, τόσο στον ημιτελικό με την Κολομβία, όσο και στον τελικό με τη Βραζιλία, προχώρησε ο Λιονέλ Σκαλόνι
Μετά από τέσσερις χαμένους τελικούς, ο Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή τα κατάφεραν και μάλιστα στο σπίτι της Βραζιλίας, καθώς επικράτησαν με 1-0 στο Μαρακανά.
Ο pulga απέδειξε με τις εμφανίσεις του και τη δίψα που έβγαλε σε όλο το τουρνουά, πόσο πολύ ήθελε τον συγκεκριμένο τίτλο. Και το επιβεβαίωσε ο Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μέσι αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια, όντας τραυματίας!
Όπως ανέφερε ο προπονητής της «Αλμπισελέστε», ο 34χρονος σούπερ σταρ αγωνίστηκε με μυϊκές ενοχλήσεις, τόσο στον ημιτελικό με την Κολομβία, όσο και στον τελικό με τη Βραζιλία!
❗| Scaloni has revealed that Messi played against Colombia and Brazil in the Copa America, with a hamstring injury. [@SC_ESPN] pic.twitter.com/9YYbRnFoyb
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Μπουσαΐντ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (29/12) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ ο Ρέγες συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ και χαφ.
Ο συμπαίκτης του Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν, Μπρούνο Φερνάντο, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στην πόρτα της εξόδου από τη σερβική ομάδα.