Καρίμ Μπενζεμά: Όλη η Μύκονος συζητά για τις… παραξενιές του
Τι έκανε ο άσος της Ρεάλ προκαλώντας τα σχόλια των Μυκονιατών;
Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Euro 2020, όπου και έπαιζε με την Εθνική Γαλλίας, ο Καρίμ Μπενζεμά απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο.
Ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων με την σύζυγό του Cora Gauthier και τα δύο τους παιδιά, την επτάχρονη Melia και τον τετράχρονο Ibrahim.
H κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον Γάλλο διεθνή και την οικογένειά του την ώρα που αποχωρούσαν από το εστιατόριο Spilia στην Αγία Άννα. Ο Καρίμ απόλαυσε ένα οικογενειακό γεύμα δείχνοντας προτίμηση στα θαλασσινά, έπαιξε με τα βλαστάρια του και έβγαλε σέλφι.
Σε απόσταση αναπνοής ήταν οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας προς αποφυγή ενόχλησής του από τυχόν θαυμαστές. Πάντως στην Μύκονο ήδη συζητιέται η παραξενιά του 34χρονου Μπενζεμά, καθώς άλλη βίλλα είχε κλείσει αρχικά και σε άλλη κατέληξε αφού του έδειξαν επτά σπίτια!
Μετά τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Ριγιάντ Μαχρέζ, η… ουρά των ποδοσφαιριστών, αλλά και των καλλιτεχνών που παρελαύνουν από το νησί της Μυκόνου, το οποίο επέλεξαν για τις καλοκαιρινές του διακοπές δεν έχει τελειωμό.
Το βράδυ της Δευτέρας (5/6) έφτασε στο νησί και ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίο μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2020, είπε να… ξεδώσει ενόψει της νέας σεζόν.
Στην πρώτη του έξοδο έφαγε και ήπιε με τους φίλους του -χωρίς φυσικά να φοβάται να ξοδέψει ανάλογα- και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές.
Στη Μύκονο όμως εκτός από ποδοσφαιριστές συναντά κανείς και καλλιτέχνες του επιπέδου του Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος κάθε χρόνο επισκέπτεται το νησί, αλλά παρ’όλο που ο φακός τον «συνέλαβε» κατά τη νυχτερινή του έξοδο, ο 47χρονος τραγουδιστής θέλησε να μείνει μακριά από τους θαυμαστές του.
Δείτε τον Καρίμ Μπενζεμά στη Μύκονο:
- Το υπό ανέγερση σχολείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Δήμαρχο
- Ποιος πείραξε τα αρχεία μου; Το Claude της Anthropic μπορεί τώρα να ελέγχει τον υπολογιστή σας
- Betsson: Ειδικά στοιχήματα στην κατάκτηση πρωταθλήματος, στις θέσεις 5-8 αλλά και για τον υποβιβασμό
- Το Πακιστάν προτείνει να φιλοξενήσει συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν για τερματισμό του πολέμου –Ο Βανς πιθανόν επικεφαλής
- Ιωάννης Μακρυγιάννης: Συγγραφή διά της σπάθης και ουχί διά της γραφίδος
- Βάρρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με «παραίτησαν» γιατί έκανα καλά τη δουλειά μου – Καταγγελία για πιθανή παρακολούθηση κινητού






