Η θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 3-4-5-6 και 7 και κάλεσε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να εγγραφούν στον Ερασιτέχνη
Με ανάρτηση της στους λογαριασμούς της στα social media, η Θύρα 7 εξήγησε τι ισχύει με το καθεστώς διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, εν όψει της νέας σεζόν, ενώ κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να εγγραφεί στον Ερασιτέχνη.
Η ανάρτηση της Θύρας 7:
«Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ τα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 3-4-5-6-7!
Τα κλείνουμε ΜΟΝΟ στους συνδέσμους μας ή με προγραμματισμένο ραντεβού στο Καραϊσκάκη!
Επίσης συνεχίζουμε στο ίδιο καθεστώς που υπήρχε πριν κλείσουν τα γήπεδα λόγω κορονοιού!
Όποιος γράφεται μέλος σε σύνδεσμο ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ εισιτήριο για κάθε αγώνα της χρονιάς!
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.