Γιώργος Σουξές: «Παραλίγο να απολυθώ από τις Άγριες Μέλισσες» – Σε τι ατόπημα υπέπεσε ο ηθοποιός;
Άφησε άφωνους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα με τη δήλωσή του
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, με την αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ για τις Άγριες Μέλισσες.
Ο Γιώργος Σουξές ξαναβρέθηκε στο πλατό του Πρωινό, μερικούς μήνες μετά την προηγούμενη εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό, όταν τους αποκάλυψε πως τα spoiler που είχε κάνει την τελευταία φορά, στάθηκαν αφορμή να του επιβληθεί γραπτή επίπληξη.
«Παραλίγο να απολυθώ», αποκάλυψε ο ηθοποιός και εξήγησε στους έκπληκτους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.»
»Την άλλη μέρα δεν ξέρετε τι πέρασα! Μου έβαλαν πολύ χέρι, ότι δεν έπρεπε να μιλάω. Με μάλωσαν. Τι να κάνω; Γραπτή επίπληξη. Δεν μπορώ τώρα να αποκαλύψω τον σκηνοθέτη».
Δείτε το βίντεο:
- Δένδιας: Συμμαχία Ελλάδας και Ισραήλ για drones και υποβρύχια – Μήνυμα Κατζ στην Τουρκία για το Αιγαίο
- «Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ζωγράφος»: Έκθεση φωτίζει τον κόσμο του Ντέιβιντ Λιντς, πέρα από τον κινηματογράφο
- Αναχρονισμού συνέχεια από το περιβάλλον Καρυστιανού: Ο δικηγόρος της θέλει μοναρχία και μοιχεία να τεθούν σε… διαβούλευση
- Ο Τζολάκης και ο Μουζακίτης αποθέωσαν τον Κωστούλα, για το «ψαλιδάκι»
- Κατασκευή κατοικιών και άλλων υποδομών κοινωνικού χαρακτήρα θέλει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
- Betsson: Giveaway Εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης

