
Ναταλία Γερμανού: Η απίθανη αποκάλυψη για την ηλικία της – «Εσείς όλοι ήσασταν αγέννητοι»
Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του κ. Καζάκου πως «δεν έγινα φιλόλογος γιατί ήθελε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από την ασφάλεια»
Την συνέντευξη του Κώστα Καζάκου στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» κλήθηκε να σχολιάσει η Ναταλία Γερμανού.
Συγκεκριμένα, εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του κ. Καζάκου πως «δεν έγινα φιλόλογος γιατί ήθελε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από την ασφάλεια».
Σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια… έκανε μια απίθανη αποκάλυψη για την ηλικία της.
Η απίθανη αποκάλυψη για την ηλικία της
«Θα σας πω κάτι γιατί εσείς όλοι ήσασταν αγέννητοι στα τέλη του ’70 που εγώ μπουσούλαγα» είπε και συμπλήρωσε όλο νόημα «δεν μπουσούλαγα καθόλου, ήμουν πατημένα δέκα».
Η Ναταλία Γερμανού «έσφαξε» τη Χρυσηίδα Δημουλίδου
Νωρίτερα, είχε σχολιάσει την έντονη αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» ανάμεσα στην Χρυσηίδα Δημουλίδου και τους παρουσιαστές της εκπομπής, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.
«Πώς να τη χαρακτηρίσω αυτή την τηλεοπτική στιγμή. Δεν θα την έλεγα άβολη, θα την έλεγα έντονη, πολύ έντονη στιγμή. Το “εσείς ξέρετε” που είπε η Φαίη Σκορδά ήταν ολόσωστο. Γιατί εγώ προσωπικά που δεν έχω γίνει μητέρα ποτέ στη ζωή μου, δεν θα τολμούσα να κάνω εικασίες για το τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.
Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε: «Ειδικά όταν απευθύνομαι σε μια γυναίκα που έχει γεννήσει δυο φορές στη ζωή της. Και να φαντάζομαι και να λέω ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ εγώ ότι η επιλόχειος κατάθλιψη… Όχι! Οπότε γυρίζει και της λέει πολύ σωστά και η άλλη “εσείς ξέρετε τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη;”».
«Για μυθιστόρημα καλό θα ήταν. Επειδή όμως αυτό το φονικό συνέβη στη ζωή την πραγματική, ένας άνθρωπος σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν. Όλα τα άλλα, “την αγαπούσε με τον τρόπο του” είναι… να ‘χαμε να λέγαμε», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.
«Αυτά που έχεις να πεις, θα τα έλεγες στη μάνα της Καρολάιν;», είπε με νόημα ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ενώ ο Κώστας Τσουρός σχολίασε: «Η κυρία Δημουλίδου έχει μπερδέψει τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα».

- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ



