Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού σε Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Για μυθιστόρημα καλό θα ήταν»

Ναταλία Γερμανού σε Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Για μυθιστόρημα καλό θα ήταν»

Δείτε όλα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την ένταση που προκλήθηκε στον «αέρα» με πρωταγωνιστές την Χρυσηίδα Δημουλίδου και τους παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό»

Την έντονη αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» ανάμεσα στην Χρυσηίδα Δημουλίδου και τους παρουσιαστές της εκπομπής, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει η Χρυσηίδα Δημουλίδου στο «Πρωινό» με φόντο την ανάρτησή της στο Facebook για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Όπως είναι φυσικό ακολούθησε ένα 20λεπτο μεγάλης έντασης ανάμεσα στη συγγραφέα, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω; Σοβαρολογείτε, μιλάτε την ελληνική γλώσσα;» ξεκίνησε σε επιθετικό τόνο η συγγραφέας.

«Δεχτήκατε σχόλια ή όχι; Για να δούμε πόσοι μιλούν ελληνικά» της απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η συγγραφέας δήλωσε ότι η ανάρτησή της έγινε για «το πανηγυράκι που γίνεται στον τηλεοπτικό αέρα -καλή ώρα- γι’ αυτό και δεν δέχτηκα να έρθω στην εκπομπή σας αλλά να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά».

«Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά δεδομένα να μιλάμε για πανηγυράκι. Όταν είναι Eurovision ναι» της είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θέλετε να περάσει το δικό σας, σε μένα δεν περνάνε αυτά» του απάντησε.

Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού

«Πώς να τη χαρακτηρίσω αυτή την τηλεοπτική στιγμή. Δεν θα την έλεγα άβολη, θα την έλεγα έντονη, πολύ έντονη στιγμή. Το “εσείς ξέρετε” που είπε η Φαίη Σκορδά ήταν ολόσωστο. Γιατί εγώ προσωπικά που δεν έχω γίνει μητέρα ποτέ στη ζωή μου, δεν θα τολμούσα να κάνω εικασίες για το τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε:

«Ειδικά όταν απευθύνομαι σε μια γυναίκα που έχει γεννήσει δυο φορές στη ζωή της. Και να φαντάζομαι και να λέω ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ εγώ ότι η επιλόχειος κατάθλιψη… Όχι! Οπότε γυρίζει και της λέει πολύ σωστά και η άλλη “εσείς ξέρετε τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη;”».

«Για μυθιστόρημα καλό θα ήταν. Επειδή όμως αυτό το φονικό συνέβη στη ζωή την πραγματική, ένας άνθρωπος σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν. Όλα τα άλλα, “την αγαπούσε με τον τρόπο του” είναι… να ‘χαμε να λέγαμε», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

«Αυτά που έχεις να πεις, θα τα έλεγες στη μάνα της Καρολάιν;», είπε με νόημα ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ενώ ο Κώστας Τσουρός σχολίασε: «Η κυρία Δημουλίδου έχει μπερδέψει τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024