Ολοκληρώθηκαν ο δεύτερος και ο τρίτος όμιλος του Euro 2020.
Στον δεύτερο όμιλο το Βέλγιο επικράτησε με 2-0 της Φινλανδίας και σφράγισε την πρώτη θέση με 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, ενώ η Δανία διέλυσε με 4-1 τη Ρωσία και πέρασε ως δεύτερη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στον τρίτο όμιλο η Ολλανδία επικράτησε 3-0 της Βόρειας Μακεδονία και με «τρία στα τρία» τερμάτισε στην πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη βρέθηκε η Αυστρία, που νίκησε με 1-0 την Ουκρανία.
Την Τρίτη (22/6) θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια του τέταρτου ομίλου, με την Κροατία στις 22:00 να αντιμετωπίζει την Σκωτία, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και το Τσεχία-Αγγλία.
Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι τοποθετήθηκε υπέρ του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στους παίκτες για την πτωτική πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.
Στο πλευρό του Ρονάλντο, ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με το διαμάχη που έχει διοίκηση του Σαουδαραβικού ποδοσφαίρου και τους ανθρώπους του Public Investment Fund (PIF).
Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας του και αποκάλυψε το «κλειδί» για να επιστέψουν τα χαμόγελα στο Ολντ Τράφορντ