Ολοκληρώθηκαν ο δεύτερος και ο τρίτος όμιλος του Euro 2020.
Στον δεύτερο όμιλο το Βέλγιο επικράτησε με 2-0 της Φινλανδίας και σφράγισε την πρώτη θέση με 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, ενώ η Δανία διέλυσε με 4-1 τη Ρωσία και πέρασε ως δεύτερη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στον τρίτο όμιλο η Ολλανδία επικράτησε 3-0 της Βόρειας Μακεδονία και με «τρία στα τρία» τερμάτισε στην πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη βρέθηκε η Αυστρία, που νίκησε με 1-0 την Ουκρανία.
Την Τρίτη (22/6) θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια του τέταρτου ομίλου, με την Κροατία στις 22:00 να αντιμετωπίζει την Σκωτία, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και το Τσεχία-Αγγλία.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.